ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ: Για την διαδικασία των ενστάσεων αλλά και τις υγειονομικές εξετάσεις και τις αθλητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Αναρτήθηκαν στο taxisnet λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Παρασκευής 30/8 τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2019, τα οποία θα είναι μειωμένα μεσοσταθμικά κατά 22%. Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή αρχικών ή τροποποιητικών-διορθωτικών δηλώσεων Ε9 έτους 2019 έχει πάψει να λειτουργεί προσωρινά και αναμένεται να επανενεργοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

Από τη στιγμή που θα λάβουν τα εκκαθαριστικά οι φορολογούμενοι θα πρέπει να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων που αναγράφονται σ’ αυτά και προέρχονται από τα όσα έχουν δηλώσει με τα έντυπα Ε9 των τελευταίων ετών.

Θα μπορούν να διορθώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις που ενδέχεται να τούς κοστίσουν άδικες επιβαρύνσεις με υπέρογκα ποσά. Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν διορθωτικές δηλώσεις Ε9, για να εξαλείψουν τις υπερχρεώσεις στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ του 2019.

Όσον αφορά την ημερομηνία ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, θα είναι ερχόμενη Παρασκευή προς το βράδυ, αφού, δηλαδή, ολοκληρωθεί η πρωινή κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων.

Υπενθυμίζεται ότι από την ημερομηνία ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι υποψήφιοι έχουν δεκαήμερη προθεσμία για να υποβάλουν ενστάσεις με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση: «ΑΣΕΠ Ένσταση για τον Διαγωνισμό Πρόσληψης Ειδικών Φρουρών Τ.Θ. 14 308 Αθήνα Τ.Κ. 11 510».

Για την διαδικασία των ενστάσεων αλλά και τις υγειονομικές εξετάσεις και τις αθλητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Στις 18.500 έφτασαν οι αιτήσεις για τις 1.500 θέσεις Ειδικών Φρουρών στην ΕΛΑΣ. Ο αριθμός ξεπέρασε κατά σχεδόν 3.500 τις αρχικές εκτιμήσεις για 15.000 αιτήσεις, κάτι που σημαίνει ότι η αναλογία διοριστέων -υποψηφίων πέφτει από το αρχικό 1 προς 10 σε 1 προς 12,3.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.