Ο Ραφαήλ που θεραπεύτηκε έξι φορές από τον Άγιο Εφραίμ εξιστορεί στον ΑΝΤ1 το θαύμα που έζησε γυναίκα στην Πάφο πριν μπει στο χειρουργείο..

Όλη η Πάφος συζητά για το νέο θαύμα που έγινε όταν γυναίκα που ετοιμαζόταν να μπει στο χειρουργείο θεραπεύτηκε από τον Άγιο Εφραίμ. Η ιστορία έγινε γνωστή από ανάρτηση του Αρχιμανδρίτη Αλέξιου της εκκλησίας του Αγίου Νεοφύτου.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Ραφαήλ Δημητρίου εξιστόρησε το θαύμα που έζησε αυτή η γυναίκα, ενώ ο ίδιος επισήμανε πως έχει θεραπευτεί έξι φορές από τον Άγιο Εφραίμ και μια φορά από την Παναγία την Πλατυτέρα.

Ο Ραφαήλ είπε ότι ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος γνωρίζει τα πάντα σε σχέση με τα θαύματα του Αγίου Εφραίμ και έκανε τη δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η γυναίκα επικοινώνησε μαζί με τον ίδιο πριν από την εγχείρηση και του ζήτησε να της στείλει ένα λαδάκι του Αγίου Εφραίμ, μια προσευχή και μια παράκληση. Αμέσως ο Ραφαήλ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της γυναίκας και της έστειλε λαδάκι του Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης. «Η γυναίκα μου είπε θα σταυρωθώ και μακάρι να πάνε όλα καλά», σημείωσε ο Ραφαήλ.

Ο Ραφαήλ ανέφερε ότι «το βράδυ από ό,τι μου είπε σταυρώθηκε στο σημείο όπου ήταν να χειρουργηθεί (στη μήτρα) και τότε το πρωί όταν ξύπνησε είδε πάνω στο σώμα της ένα κόκκινο σταυρό, παρόμοιο με αυτό που είχα εγώ την πρώτη φορά που με θεράπευσε ο Άγιος Εφραίμ».

Ακολούθως, η γυναίκα πήγε στο γυναικολόγο της στο προγραμματισμένο της ραντεβού πριν από την εγχείρηση, ο οποίος όταν την εξέτασε διαπίστωσε ότι είχε γιατρευτεί και της είπε ότι πρόκειται για θαύμα. «Μόλις πήγε στο σπίτι της ευωδίαζε μύρο», τόνισε ο Ραφαήλ.

Την ίδια ώρα, εξήγησε θα ανεγερθεί στο χωριό Τάλα της Επαρχία Πάφου ένας μεγάλος ναός για τον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης και δίπλα θα γίνει και ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στην Παναγία Πλατυτέρα και συνέχισε λέγοντας ότι οραματιστής του έργου είναι ο κύριος Διόνυσος.

Οι εργασίες για την ανέγερση του ναού έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ εδώ και έξι μήνες πραγματοποιείται έρανος για να μαζέψουν χρήματα ώστε χτιστεί πιο γρήγορα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.