ΡΩΣΙΑ ΝΕΑ: Πρόσφατα στη Ρωσία πέρασε από τη Δούμα ένας νέος νόμος κατά της παιδοφιλίας και των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων.

Το έγγραφο που αναγνώστηκε στις 23 Νοεμβρίου προβλέπει την απαγόρευση της προπαγάνδας μη παραδοσιακών σχέσεων, την παιδεραστία καθώς και την απαγόρευση της διάδοσης πληροφοριών για τα LGBT στα μέσα ενημέρωσης, στο διαδίκτυο και σε διαφημίσεις, βιβλία και ταινίες. Περιλαμβάνει επίσης απαγόρευση δηλώσεων που μπορεί να παρακινήσουν τους εφήβους σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου στο Διαδίκτυο, στα μέσα ενημέρωσης και σε βιβλία, οπτικοακουστικές υπηρεσίες, ταινίες και διαφημίσεις.

Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν σε αυτή την εξέλιξη, ήταν και ο Καναδάς. Με ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, έσπευσε να καταδικάσει το νομοσχέδιο, επικαλούμενο και δήλωση του Συνασπισμού Ίσων Δικαιωμάτων.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την πρεσβεία της Ρωσίας στον Καναδά, η οποία με μία σειρά από μηνύματα στο Twitter έθεσε το θέμα στην πραγματική του διάσταση, σε ό,τι αφορά τον νόμο που προώθησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και οδεύει προς ψήφιση από τη Δούμα.

Η απάντηση της ρωσικής πρεσβείας στον Καναδά
Η Πρεσβεία ειναι έκπληκτη με το υπουργείο Εξωτερικών του Καναδά και τη δημοσίευση του που υποστηρίζει τη Δήλωση του λεγόμενου «Συνασπισμού Ίσων Δικαιωμάτων» σχετικά με την υιοθέτηση στη Ρωσία ενός Ομοσπονδιακού Νόμου που αποσκοπεί στη διατήρηση των παραδοσιακών αξιών. Θα θέλαμε να κάνουμε μερικά σχόλια σχετικά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.