Στα Τίρανα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να εγκαινιάσει το «Ελληνικό Πάρκο» που κατασκευάστηκε στην Αλβανική πρωτεύουσα.

Ο κ. Μπακογιάννης συναντήθηκε και με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο με τον οποίο συζήτησαν θλεματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και για το έργο που επιτελεί στη χώρα η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας.

Σε ανάρτησή του μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης στάθηκε ιδιαίτερα στη συνάντηση με τον Μακαριώτατο γράφοντας ότι είναι ευγνώμων γιατί αυτή η επίσκεψη, του έδωσε την ευκαιρία να συναντήσει έναν φωτισμένο άνθρωπο που θαυμάζει, τον Αρχιεπίσκοπο κ. Αναστάσιο

«Η Αθήνα χτίζει φιλίες. Ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, να παραλαμβάνω το Χρυσό Κλειδί της πόλης των Τιράνων, εκ μέρους όλων των Αθηναίων, από τον φίλο Δήμαρχο Erion Veliaj. Μία συμβολική κίνηση για τους δεσμούς των πόλεών μας, την ημέρα των εγκαινίων του «Ελληνικού Πάρκου» των Τιράνων, που δημιουργήθηκε με την συνεργασία της ελληνικής πρεσβείας, για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Ευγνώμων γιατί αυτή η επίσκεψη, μου έδωσε την ευκαιρία να συναντήσω έναν φωτισμένο άνθρωπο που θαυμάζω, τον Αρχιεπίσκοπο κ. Αναστάσιο», γράφει στην ανάρτησή του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.