Το βίντεο από το όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό έχει γίνει viral στο διαδίκτυο - Όταν το είδα έπαθα σοκ δηλώνει η ίδια.

Viral έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες από την δημοσιοποίηση του, ένα βίντεο με μια γυναίκα, η οποία βαφτίζει σε μια εκκλησία της Κρήτης ένα βρέφος και την στιγμή που σκύβει πάνω από το παιδί, παίρνουν φωτιά τα μαλλιά της από τα κεριά που βρισκόντουσαν στην κολυμπήθρα.

«Πραγματικά, μετά που μου έσβησαν την φωτιά από τα μαλλιά, και μύρισε όλη η εκκλησία, ντράπηκα λιγάκι. Η βάφτιση αυτή έγινε μια Παρασκευή του Οκτωβρίου του 2021. Την ημέρα εκείνη, η οικογένεια βάφτιζε και τα τρία της μωρά γιατί οι προγραμματισμένες βαφτίσεις έπαιρναν συνέχεια αναβολή εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Εγώ βάφτισα το δεύτερο κατά σειρά παιδί που πλέον ακούσει στο όνομα Ιωάννης» είπε στο protothema.gr.

Η 37χρονη Ελίνα Ανδριώτη δεν φαντάστηκε ποτέ ότι η βάφτιση του μικρού Ιωάννη θα ήταν τόσο επεισοδιακή που θα την μάθαινε ολόκληρη η Ελλάδα, μάλιστα, μας περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη πριν αρπάξουν τα μαλλιά της φωτιά και πως αντέδρασε η ίδια όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

«Τι είχε συμβεί τώρα. Κανονικά η εκκλησία, η Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, έχει ένα πολύ όμορφο προαύλιο χώρο για τα ιερά μυστήρια, όμως λόγω μιας βροχής, μαζέψαμε άρον-άρον τα πράγματα και την κολυμπήθρα και τα πήγαμε μέσα στην εκκλησία όπου δεν είχε πολύ χώρο, γενικά είναι μικρή εκκλησία.

Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά μου, απο την λαχτάρα μου να πιάσω το μωρό και να το βαφτίσω, δεν σκεφτηκα καν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο από τα αναμμένα κεριά, ήμουν τόσο προσηλωμένη σε αυτό που έκανα που δεν έβλεπα γύρω και είχα επικεντρωθεί στον μπέμπη. Και σε μια στιγμή άκουσα κάποιον να φωνάζει Ελίνα και έναν άλλον να μου χτυπάει το κεφάλι για να μου σβήσει την φωτιά. Μετά που το είδα στο βίντεο έπαθα σοκ. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα και ρώτησα κιόλας φαίνεται κάτι, χάθηκαν τα μαλλιά μου; Μου απάντησαν φυσικά όχι και το πήρα ως αστείο και ευτυχώς δηλαδή που δεν έγινε τίποτα σοβαρότερο» είπε η Ελίνα Ανδριώτη viral νονά του μικρού Ιωάννη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.