Έργα πολιτισμού, που εκτελούνται στο Ναύπλιο -μεταξύ των οποίων και ιερούς ναούς- επισκέπτεται σήμερα, 18 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στην Αργολίδα η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Την Υπουργό συνοδεύει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, στελέχη της υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τ. Ζαφείρης και άλλοι.

Το πρόγραμμα της κ. Μενδώνη περιλαμβάνει αυτοψία στα έργα Πολιτισμού στο Ναύπλιο όπως το Μπούρτζι, το Παλαιό Τελωνείο, ο Αγ. Νικόλαος, το Κτήριο Βίγγα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Αγ. Γεώργιος, ο Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας και το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους.

Το απόγευμα σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η απόδοση του έργου πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο για την Πυρόσβεση Μυκηνών. Θα ακολουθήσουν οι υπογραφές Προγραμματικών Συμβάσεων για τα έργα «Αγωγός τροφοδοσίας νερού ύδρευσης αρχαιολογικού χώρου Μυκηνών», «Μελέτες, Τεχνική βοήθεια για την Συντήρηση και Ανάδειξη Μνημείων Π.Ε. Αργολίδας» και «Ολοκλήρωση Μελετών για την ωρίμανση του έργου Στερέωση – Αποκατάσταση και Ανάδειξη του κτιρίου Τουρκικών Λουτρών (Χαμάμ) του Δήμου Ναυπλιέων».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.