Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας: Στο πλαίσιο της περιοδείας της σε εκπαιδευτικές δομές της Περιφερειακής Ενότητος Φθιώτιδος η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Για αρκετή ώρα η κ Υπουργός και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών είχαν μια ουσιαστική συνομιλία για τοπικά θέματα, για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, της τοπικής εκκλησιαστικής εκπαιδεύσεως και για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε την κ. Υπουργό στις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως. Η κ. Υπουργός είχε την ευκαιρία τόσο στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχολήσεως Παιδιού της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» να συνομιλήσει με παιδιά, τα οποία εκείνη την ώρα είχαν διαδικτυακές δραστηριότητες, αλλά και στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», να έχει μία ευχάριστη επικοινωνία με ενήλικους μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι μέσω διαδικτύου παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το μάθημα Μουσικής τους.

Σε δήλωση της στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) χαρακτηριστικά ανέφερε:

Είναι πολλή μεγάλη χαρά να βρίσκομαι μαζί σας. Περιηγήθηκα στους χώρους του Κέντρου και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Θέλω να συγχαρώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, αλλά και όλους τους συνεργάτες του και συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας και του μεγάλου και σημαντικού έργου. Είχα τη χαρά να συνομιλήσω με παιδιά και μαθητές στο Κ.Δ.Α.Π και στο Ωδείο. Νομίζω όλα αυτά συμβάλλουν με καθοριστικό τρόπο στην συνολική εκπαίδευση.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Υπουργό για την επίσκεψή της και εξέφρασε την ευαρέσκειά του και την χαρά του, διότι η κ. Κεραμέως συνομίλησε άμεσα και ζωντανά με τα παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, τα οποία όπως τόνισε σε δήλωσή του «αποτελούν το μέλλον του τόπου μας, γι’ αυτό τα διακονούμε.»

Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών

Υπουργός Νίκη Κεραμέως στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών

Νίκη Κεραμέως Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών

Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως Μητροπολίτη Συμεών

Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Υπουργός Νίκη Κεραμέως στον Μητροπολίτη Συμεών

Νίκη Κεραμέως Φθιώτιδος Συμεών

Κεραμέως Συμεών

Υπουργός Παιδείας Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών

Διαβάστε όλα τα νέα των Ιερών Μητροπόλεων από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.