Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος υποδέχθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ο ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως την Υφυπουργό Ανάπτυξης και Βουλευτή Πιερίας κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου.
Η συμβολή της κας Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου ήταν καθοριστική προκειμένου να ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό έργο για την Πιερία.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα τον Άξονα Προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

Στις εργασίες που έγιναν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη λειτουργικότητα και στη διαμόρφωση των χώρων, στην ευελιξία των κατόψεων, στην ενσωμάτωση χρήσεων και δράσεων, στο συνδυασμό με την δυνατότητα υλοποίησης, στην ανάδειξη των όψεων, στην εφαρμογή του κτιριολογικού προγράμματος, στην βιοκλιματική διάσταση και στην προσβασιμότητα ΑΜΕΑ.

Στον πρώτο όροφο έχει διαμορφωθεί σύγχρονη θεατρική αίθουσα όπου θα πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, διαλέξεις και σεμινάρια παραδοσιακών πολιτιστικών δραστηριοτήτων αλλά και οποιαδήποτε άλλη δράση διαφύλαξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.