Στον αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών βρέθηκε χθες η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μαζί με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η κ. Ζαχαράκη εξήρε το κοινωνικό έργο που επιτελείται εδώ και δέκα χρόνια από τους εθελοντές καθηγητές για τη στήριξη παιδιών από οικονομικά ευάλωτες οικογένειες: πολύτεκνοι, άνεργοι, τρίτεκνοι, χαμηλόμισθοι, μονογονεϊκές οικογένειες.

Διαβάστε την ανάρτηση της υφυπουργού Παιδείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Εκατοντάδες παιδιά έχουν παρακολουθήσει ενισχυτικά μαθήματα από εθελοντές καθηγητές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών! 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Εκεί που δίνονται ευκαιρίες με προτεραιότητα σε παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών: πολυτέκνων, ανέργων, τρίτεκνων, χαμηλόμισθων, μονογονεϊκών οικογενειών.
Βρεθήκαμε απόψε εκεί με την Domna Michailidou, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τον αγιασμό της νέας χρονιάς. Η συγκίνηση μεγάλη με τον ενθουσιασμό μαθητών και εκπαιδευτικών για ένα ταξίδι γνώσης και αλληλεπίδρασης με παιδιά από παντού στην Αττική. Άμεση η αντίδραση του Κοινωνικού φροντιστηρίου στις νέες συνθήκες με προσφορά online μαθημάτων και σε παιδιά από όλη την Ελλάδα! Μιλήσαμε με τα παιδιά για τα σχολεία τους και τους υποσχέθηκα να επιστρέψω σύντομα!»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.