Το βράδυ της Τρίτης 29 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης», σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης και παρευρέθηκαν μέλη, γονείς και φίλοι του συλλόγου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον Πρόεδρο κ. Κώστα Ζαμπετάκη, στα μέλη του Δ.Σ. και στα μέλη του συλλόγου ευλογημένη χρονιά και καλή δύναμη για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Επίσης, συνεχάρη τους γονείς και τα παιδιά για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να αναπτύξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες των ανθρώπων με ειδικά προσόντα, προκειμένου να καταστούν δημιουργικοί και λειτουργικοί πολίτες, ικανοί να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες στη σύγχρονη κοινωνία, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Τέλος, τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο του Συλλόγου, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ιδιαιτέρως ευλογημένων από τον Θεό συνανθρώπων μας και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.