Τα κορίτσια του Δημοτικού που φιλοξενούνται στη Β’ περίοδο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2022», επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βεροίας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου, κατόπιν προσκλήσεως του πνευματικού υπευθύνου της Β΄ περιόδου Αρχιμ. Προδρόμου Γκιρτζαλιώτη, Υπευθύνου του Γραφείου Γάμων, Βαπτίσεων και Διαζυγίων της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ο Διοικητής και οι συνεργάτες του διοργάνωσαν εκπαιδευτικές αστυνομικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο σε ζητήματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.

Οι νέες με ενδιαφέρον συμμετείχαν στις δράσεις των αστυνομικών και έμαθαν πολλά και χρήσιμα θέματα σχετικά με τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, ενώ ο πνευματικός υπεύθυνος της Β΄ περιόδου Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης μετέφερε προς τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βεροίας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου τις ευχαριστίες του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος αλλά και της αρχηγού κ. Ευθυμία Χατζηκυριακίδου και των συνεργατών της.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.