Η Τράπεζα Αττικής στηρίζει το έργο της Αρχιεπισκοπής για τους άστεγους.

Την στήριξη του κοινωνικού έργου της Αρχιεπισκοπής ανακοίνωσε η τράπεζα Αττικής με την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή».

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον ενημέρωσαν για τις δράσεις με τις οποίες θα στηρίξουν το έργο της Αρχιεπισκοπής, ενώ στην συνάντηση παρέστη και ο γενικός διευθυντής της αποστολής κ. Κωστής Δήμτσας.

Ο κ. Πανταλάκης ανέφερε πως σχεδιάζουν να ανοίξουν έναν λογαριασμό στον οποίο θα κατατεθεί ένα ποσό από την τράπεζα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και έπειτα θα ζητήσουν από τον ελληνικό λαό να καταθέσει τον οβολό του για το πρόγραμμα στήριξης αστέγων της «Αποστολής».

«Είναι η ώρα που πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να δώσουμε μια πρόοδο σε αυτήν την δύσκολη ώρα, μια διέξοδο στους συνανθρώπους μας και μία συμπαράσταση στο κράτος» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος και σημείωσε την ανάγκη για συνεργασία.

Αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η αποστολή αλλά και οι υπόλοιπες δομές αγάπης της Αρχιεπισκοπής, ενώ στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας επεσήμανε πως ενωμένοι θα κερδίσουμε τον αγώνα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.