ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ: Με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια και νυν επιτυχημένη επιχειρηματία και τραγουδίστρια, κυρία Ελπίδα Αδαμίδου επικοινώνησε σήμερα ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης

Η εφημερίδα ζήτησε από την καλλιτέχνιδα μια δήλωση στα πλαίσια του ρεπορτάζ για την Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα όπου πιστοί από κάθε γωνιά της Ελλάδος προσέρχονται με ευλάβεια και προσκυνούν τη χάρη του θαυματουργού Αγίου.

Η πλέον επιτυχημένη επιχειρηματίας Ελπίδα Αδαμίδου, επισκέφθηκε όντας τραγουδίστρια την Εκκλησία και ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος την κατηύθυνε σε νέα επαγγελματική δραστηριότητα και την βοήθησε πνευματικά.

Συγκεκριμένα όπως μας αναφέρει ο Ναός, ήρθε και του προσέφερε χειροποίητα σαπούνια και της είπε πως αφού κάνει τόσο αξιόλογη δουλειά, θα ανοίξει μαγαζί δικό της το οποίο παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν με τη γραφειοκρατία και το υψηλό κόστος έχει επιτυχημένη πορεία ακριβώς όπως το προέβλεψε ο Άγιος.

Για το ζήτημα αυτό όπως και για τη βοήθεια του Αγίου σε κάποια ποιο προσωπικά ζητήματα αναφέρθηκε η ίδια η κα Ελπίδα Αδαμίδου στον Ανδρέα Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ΄΄Την ιδέα για το νέο επαγγελματικό μου βήμα την έδωσε ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Ψυχωφέλιμη, δουλειά, τίμια, παραγωγική. Ευλογία πήρα από την πίστη μου στον Άγιο.

Ήμουν τραγουδίστρια. Στο πικ της καριέρας μου είχα δύο τραντάγματα από το Θεό.

Χωρίς πίστη δεν κάνουμε τίποτα.

Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος επανέφερε στη ζωή και χάρισε την υγεία σε ένα πολύ δικό μου πρόσωπο το οποίο πάλεψε με τον καρκίνο.

Τον έσωσε από το θάνατο.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ (Γνωστού Ιατρού) ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΟΥΔΑ ΤΟ ΘΑΔΔΑΙΟ

Ο πατέρας μου αν και Ιατρός, πιστεύει πολύ στην Θαυματουργική Δύναμη του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί λέει την προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ

Ευλόγησε τη σχέση μου και τη δουλειά μου. Μπόρεσα και τη σχέση μου την έκανα γάμο.

Η κα Ελπίδα Αδαμίδου είναι ιδιοκτήτρια του Εργαστηρίου Χειροτεχνίας HOPE CREATIONS- Ευσταθιάδου 11 στην Αργυρούπολη.- Hopecreations.gr

Άγιος Ιούδας Ελπίδα Αδαμίδου

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα ακολουθήστε μας στα Google News.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.