Η τελευταία Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων τελέστηκε στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 8 Απριλίου 2026.

Για τη Λειτουργία αυτή, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, μετέβη στον Πατριαρχικό και Μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και χοροστάτησε από του θρόνου.

Στην αρχή της Ακολουθίας διαβάστηκαν οι Ώρες, στη συνέχεια τελέστηκε ο Εσπερινός και ακολούθησε η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων από τον εφημέριο, Αρχιμανδρίτη Καλλίστο, συμπροσευχομένων των Αρχιερέων και των υπόλοιπων Αγιοταφιτών του Πατριαρχείου.

Την τελευταία Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων τέλεσε επίσης ο Γέρων Σκευοφύλακας, Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρος, επί του Φρικτού Γολγοθά, χωρίς την παρουσία προσκυνητών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.