ΔΩΔΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ! Η τακτική του μητροπολίτη Δωδώνης είναι πλέον γνωστή εδώ και πολλά χρόνια ! Ο λόγος του ”ποταμός” χωρίς όρια και … αναστολές!!!

Οπως η σημερινή του δήλωση για τους βιασμούς γυναικών που προσβάλει κατάφορα την αξιοπρέπεια του ευαίσθητου φύλου και τις καταδικάζει σε συνενοχή της αξιόποινης και ανήθικης πράξης του βιασμού.

Ο εφησυχάζων Ιεράρχης τα βάζει με όλους και όλα ισοπεδώνοντας κάθε αξιακή αρχή και κανόνα. Έχει εκθέσει την εκκλησία που βάλλεται από αντιχριστιανικά κέντρα εντός και εκτός ελλαδος!

Αυτού του ύφους μητροπολίτες δεν μας εκπροσωπούν! Η ευθύνη όμως ανήκει στην Ιερά Σύνοδο που τον … χαϊδεύει εδώ και πολλά χρόνια και τον αφήνει χωρίς καμία επίπληξη. Γυρίζει τα κανάλια εκφράζοντας υποτίθεται τις προοδευτικές απόψεις και γίνεται αρεστός στα κανάλια…!

Ώσπου αποκαλύφθηκε η αντίληψη του για το μείζον και φλέγον ζήτημα και προκάλεσε σοκ σε δημοσιογράφους και πολιτικούς που τον αγκάλιαζαν!!! Συνένοχοι λοιπόν και η διοικούσα Εκκλησία σε αυτά τα φαινόμενα και συμβάντα που απέχουν πολύ από τον λόγο του Ευαγγελίου και του Ζώντος Θεού Ιησού Χριστό!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.