«Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος θέλει να μας έχει όλους άρρωστους και καταπονημένους;» ανέφερε το γνωστό μοντέλο.

Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε την πρόσφατη ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ότι η γιόγκα αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού, και δεν έχει καμία θέση στη ζωή των Χριστιανών.

«Αυτή είναι η Εκκλησία, είναι οπισθοδρομική, δημιουργεί φανατισμό. Η γιόγκα δεν είναι θρησκεία, είναι μια φιλοσοφία ζωής και προάγει την υγεία του ανθρώπου. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος θέλει να μας έχει όλους άρρωστους και καταπονημένους;» ανέφερε το γνωστό μοντέλο.
Και συνεχίζοντας, όταν ενημερώθηκε για την ανακοίνωση: «Γέλασα, εκνευρίστηκα και μετά είπα σε ποιους απευθύνεται αυτή η ανακοίνωση; Ποιος νοήμων άνθρωπος θα πάρει στα σοβαρά αυτή την ανακοίνωση; Ούτε η γιαγιά μου!… Οι δάσκαλοι γιόγκα δεν προσπαθούν να σε προσηλυτίσουν στον Ινδουισμό, είναι ανοιχτοί προς όλες τις θρησκείες, τους ανθρώπους…».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Θωμάς Τζιβινίκος

Επειδή έχεις ωραία μπούτια ρε Σουλιώτη πως σε λένε, μπορείς να μιλάς για τέτοια σοβαρά θέματα και να μας διαπαιδαγωγείς με την ασχετοσύνη σου; Η Ιερά Σύνοδος απευθύνεται σε σοβαρά άτομα που ξέρουν πού τους βαραίνει! Κάνε παρέα με τους ομοιούς σου, ψώνισε τα βρακάκια σου κι άσε μας ήσυχους!!

2

Η γιόγκα είναι επίκληση σε θεότητες.... καμουφλαρισμένη πίσω από την άσκηση .Όποιος κάνει γιόγκα χωρίς να έχει ένα καλά καταρτισμένο δάσκαλο μπορεί να τρελαθεί....... Από το περιβάλλον μου άτομο που έκανε γιόγκα, χρόνια της ανέβασε την αυτοπεποίθηση!!!!!! αλλά άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα Η Γιόγκα δεν είναι πανάκια θέλει πολύ προσοχή