ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ – Ραγδαίες εξελίξεις σε Μέγαρο Μαξίμου και Εκκλησία μετά τους πρώτους «αφορισμούς» σε βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομοφυλα ζευγάρια .

Στον απόηχο του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, οι βουλευτές της ΝΔ στον Πειραιά δέχονται αλλεπάλληλους αφορισμούς, καθώς μετά τον Μητροπολίτη Κυθήρων ήρθε χθες και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ να τους “αποβάλλει” από την εκκλησία.

Μαθαίνω όμως ότι η υπουργός Εργασίας και βουλευτής Α’ Πειραιώς Δόμνα Μιχαηλίδου δεν το άφησε να περάσει, καθώς τηλεφώνησε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με βάση και την καλή προσωπική σχέση που έχουν.

Μαθαίνω ότι του είπε ότι οι βουλευτές δέχονται bullying και στο τέλος της ημέρας “όλοι Χριστιανοί είμαστε”.

Ο Ιερώνυμος άκουσε και δεν σχολίασε

Την ίδια ωρα βουλευτές που προτίθεται να παρεβρεθούν στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου δηλώνουν ανήσυχοι και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων καθώς τότε τα πραγματα θα φτάσουν στα άκρα και διαμηνύουν ότι σε αυτή τη περίπτωση η πολιτεία θα πάρει τα κατάλληλα μέτρα .

Ήδη κάποιοι κυβερνητικοί κατηγορούν μητροπολίτες για bulling (εκφοβισμό) !

Απο την πλευρά των πολλών μητροπολιτών υπάρχει βαθιά πικρία και σαφέστατα είναι εύλογη και αυτή θα εκφραστεί περίτρανα δημοσίως όταν οι βουλευτές προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς .

Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στο Αγιον Ορος .

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.