Πλήθος πιστών προσήλθε να προσκυνήσει τον θαυματουργό σταυρό, την εικόνα και τα λείψανα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου μεταξύ των οποίων και πρεσβυτέρα ενός Ιερέως από τα Ιεροσόλυμα, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και ήρθαν για να πάρουν την ευχή του Πατέρα Δημήτριου και του Τιμίου Σταυρού ενώ προσκύνησε με συγκίνηση τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο που την έχει βοηθήσει πού μιας και περπατούσε με δυσκολία ενώ τώρα περπατά καλύτερα.

Ήρθαν από μακριά από τα Ιεροσόλυμα ένας Ιερέας με την Πρεσβυτέρα του για να ζητήσουν βοήθεια του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στους Αγίου Ισιδώρους Λυκαβηττού και έτσι ξαφνικά οι πόνοι σταμάτησαν.

Βαριάς μορφής σκλήρυνση κατά πλάκας. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Στην εκκλησία ήρθαν άνθρωποι που έχουν θεραπευθεί από τη χάρη του Τιμίου Σταυρού πολλά χρόνια.

Σήκω παιδί μου και περπάτα. Λαϊκά μιλούσε ο Κύριος, απλά και λαϊκά έκανε τα θαύματα.αϊκά μιλούσε ο Κύριος, απλά και λαϊκά έκανε τα θαύματα.

Η ανάμνηση του Θαύματος που έζησε η Πρεσβυτέρα με σκλήρυνση κατά Πλάκας. 21 Ιουνίου προσκύνησε τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο στους Άγιους Ισίδωρους Λυκαβηττού.

Το απόγευμα της 21ης Ιουνίου 2021 τελέσθηκε ο Εσπερινός του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Ζωντανά ο οποίος είχε μετατεθεί λόγω Ψυχοσάββατου. Εσπερινός Αγίου Ιούδα Αδελφόθεου χοροστατούντος του π Δημητρίου, χαρισματικού Ιερέως των Αγίων Ισιδώρων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο που ακολουθεί Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο και δείτε το βίντεο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.