Με φωτοκύτταρο που μετρά τους πιστούς και εξωτερική οθόνη στην εκκλησία, ένας ιερέας από την Λάρισα δίνει την «δική του μάχη» κατά του κορωνοϊού.

Έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο βρήκε ιερέας στην Λάρισα, για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού στον χώρο της εκκλησίας. Η πλέον hi tech, εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, χρησιμοποιώντας τα εφόδια της τεχνολογίας, προσπαθεί να περιορίσει την διασπορά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στην εκκλησία γίνονται δωρεάν rapid test για τους ανεμβολίαστους πιστούς που θέλουν να παραβρεθούν στην εκκλησία. Παράλληλα, με σκοπό τον περιορισμό του ιού, υπάρχει φωτοκύτταρο το οποίο μπορεί να μετρά τους πιστούς, ώστε να είναι ελεγχόμενος ο αριθμός των ατόμων εντός του ναού.

Κάτι ακόμα εντυπωσιακό στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, είναι μια οθόνη στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας που προβάλει μηνύματα για την προστασία των πιστών από τον κορονοϊό.

Να σημειωθεί πως η λειτουργία στον ναό μεταδίδεται και διαδικτυακά, ενώ όπως είπε ο Νικηφόρος Κοντογιάννης, έχουν δημιουργήσει και μια εφαρμογή όπου ο πιστός μπορεί να ανάψει το κεράκι του από μακριά. «Ανάβει εικονικά το κερί και βάζει και τα ονόματα που θέλει να διαβάσουμε». είπε.

Ο πατέρας Νικηφόρος Κοντογιάννης, κατάφερε να δημιουργήσει μια… hi tech εκκλησία, μετατρέποντας την τεχνολογία σε όπλο κατά της διασποράς του κορονοϊού, με τις ιδέες του γίνονται αποδεκτές με χαρά από τους πιστούς.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.