Φανάρι ειδήσεις.

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών πιστών των νήσων και της πόλεως ημών, ότι επί τη ιερά μνήμη της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, εν τω καθ’ ημάς Κοινοτικώ Ι. Ναώ τελείται, την Παρασκευήν 28ην Αυγούστου, περί την 18ην ώραν, Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής, χοροστατούντος του Ποιμενάρχου ημών Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου.

Εν τω τέλει της Ιεράς Ακολουθίας, η Αυτού Σεβασμιότης εκ συμφώνου γνώμης των εριτίμων μελών της Εφοροεπιτροπής της Κοινότητος της νήσου, θα τιμήσει τον Πρόεδρον αυτής Μουσικολ. κ. Αντώνιον Παριζιάνον, Άρχοντα Λαμπαδάριον της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, διά την πεντηκονταετή ανιδιοτελή ιεροψαλτικήν διακονίαν αυτού.

Προσεπιδηλούται, ότι κατά την Θείαν Λειτουργίαν της κυριωνύμου ημέρας της εορτής, Σαββάτου, 29ης ιδίου, θα ιερουργήσει εν αυτώ ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, όστις θα ευλογήση και αρτοκλασίαν υπέρ υγείας και θείου ελέους των προσελευσομένων πιστών.
Την δε Κυριακήν, 30ήν Αυγούστου, της τελεσθησομένης Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων.
Μετά το πέρας των ανωτέρω Ιερών Ακολουθιών, θα υπάρξη υπαίθριος δεξίωσις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.