ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Με ιεροπρέπεια εώρτασε, την 26η Οκτωβρίου τρ.έ, η Ενορία του Αγίου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του μυροβλύτου της Ζυρίχης τον προστάτη και έφορο αυτής.Το εσπέρας της εορτής εψάλη ο Μ. Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου, ελθόντος από την Γενεύη με συνεκδήμους τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμανδρίτη κ. Φανούριο Θολιώτη και τον Αρχιδιάκονό του κ. Γαβριήλ Baratashvili.

Μετά την ακολουθία του Εσπερινού, ο Ποιμενάρχης μας είχε μακρά συνάντηση με την ομάδα των νέων της Ενορίας, η οποία συγκροτήθηκε πρό τριετίας με την συντονιστική μέριμνα και επιστασία του εφημερίου της Ενορίας Πρωτοπρεσβυτέρου Καθηγητού Δρος Στεφάνου Αθανασίου. Μετά την ομιλία του Μητροπολίτου ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.

Τήν Τρίτη, 26η Οκτωβρίου, κυριώνυμη ημέρα της εορτής, ετελέσθη η Θ. Λειτουργία, προεξάρχοντος του οικείου αρχιερέως. Συλλειτούργησαν οι συνοδοί του Μητροπολίτου, ο Ιερ. Προϊστάμενος της ομόρου Ενορίας του St. Gallen Αρχιμανδρίτης κ. Δαμασκηνός Κασσώτης, ο Ιερ. Προϊστάμενος του ναού Αιδεσιμολ. Δρ Εμμανουήλ Σημανδηράκης και ο εφημέριος Δρ Στέφανος Αθανασίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 2 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.