ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ: Την εβδομάδα που διανύουμε μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στο Κρεμλίνο διαδίδουν ιστορίες ότι δήθεν η Εκκλησία της Πολωνίας αρνήθηκε να αναγνωρισει την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας.

Ρεπορτάζ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που παραθέτουμε στη συνέχεια, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας δεν αναγνωρίζει την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας υπό τον Κιέβου Επιφάνιο.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας, με επίσημο ανακοινωθέν εκφράζει την υποστήριξή της στην Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το ανακοινωθέν:

Αναφορικά με το ζήτημα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, με κατηγορηματικό τρόπο βεβαιώνουμε πως η Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας, ήταν και παραμένει υπέρ της πλήρους αναγνωρίσεως της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Το ανακοινωθέν επίσης συμπληρώνει πως η Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας βρίσκεται σε διαρκή διαβούλευση με τις υπόλοιπες Εκκλησίες με σκοπό την επίλυση των εκκλησιαστικών ζητημάτων στην Ουκρανία.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Πολωνικής Εκκλησίας και την αληθινή δημοσίευση από την ηλεκτρονική εφημερίδα Cerkvarium:

Δείτε παρακάτω τα ψευδή δημοσιεύματα:

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.