«Η Ορθόδοξη Εκκλησία εδώ και 2000 χρόνια μάχεται εναντίον όλων των ιών που παράγουν αμαρτία, και θάνατο» δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου.

«Ακόμα και σήμερα, έχουμε δύο ιούς στο Μαυροβούνιο. Μέχρι στιγμής, είχαμε μόνο έναν: Την άδικο νόμο της κυβέρνησης που πλήττει το Μαυροβούνιο. Τώρα έχουμε και τον κορωνοϊό.

Εμείς, ως η Εκκλησία, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού » υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι εκτός από τα μέτρα που λαμβάνονται και που συστήνουν οι επιστημονικές αρχές, «το θυμίαμα και η προσευχή ήταν πάντα ένας τρόπος καταπολέμησης όλων των ιών στην ανθρώπινη κοινωνία»

Αναφερόμενος στον νόμο αναφορικά με τις θρησκευτικές κοινότητες εξέφρασε την ελπίδα ότι ο διάλογος με την κυβέρνηση, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, θα φέρει αποτελέσματα. Πρόσθεσε επίσης ότι «έφτασε η ώρα να σταματήσουν οι διωγμοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο», χαρακτηρίζοντας τον νόμο «βλάσφημο»

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Κατερίνα Ρουτση

Με τη πίστη στον Ιησού Χριστο νικουμε ολα τα εμπόδια και τις αντιξοότητες της ζωης οταν ειμαστε στην εκκλησία δεν μας αγιζει καμία ασθενείς η εκκλησία εχει άγιο πνεύμα η θεία κοινωνια νικατα παντα τις ασθένειες και προσφερει την αιώνια ζωή χρειαζόμαστε τα μυστήρια και τη θεία κοινωνια