Στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου Βαθέος Ιθάκης ἐλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 18 Αυγούστου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεοφιλος τελέσε αρχικά την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη Εγκαταστάσει της νέας Δημοτικής Αρχής, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Μπούρη, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιθάκης Αιδεσιμώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Χριστόδουλο Τριλίβα, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεοδόσιο Δενδρινό και τον Ευλαβέστατο Ιεροδιάκονο π. Χριστοφόρο Αραβανή. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τον θρησκευτικό όρκο τον οποίο επανέλαβαν ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσιος Στανίτσας και αρκετά μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια διαβάστηκε από τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ. Σ. ο πολιτικός όρκος.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Βουλευτής Ν. Κεφαλληνίας κ. Παναγής Καππάτος, ο ‘Επαρχος Ιθάκης κ. Αθανάσιος Λιβιτσάνης, αντιπρόσωποι τοπικών σωματείων και πλήθους δημοτών και επισκεπτών της Ιθάκης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.