ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Απίστευτη και αδιανόητη απόφαση από την Κρατική τηλεόραση να παραχωρήσει εκπομπή στον Πέτρο Τατσόπουλο.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από χιλιάδες πολίτες τις τελευταίες ώρες σχετικά με την απίστευτη επιλογή της ΕΡΤ να παραχωρήσει εκπομπή στον συγγραφέα κύριο Πέτρο Τατσόπουλο στο ραδίοφωνο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ κάθε Κυριακή στις 5 το απόγευμα.

Ο άνθρωπος αυτός έχει καλλιεργήσει το μίσος για Χριστιανούς, υβρίζει Αγίους όπως τον Άγιο Παίσιο και μιλά για ΄΄παραμυθάκια΄΄ αναφερόμενος σε βίους Αγίων που σημάδεψαν την Παγκόσμια Ορθοδοξία και τους οποίους ακολουθούν, αγαπούν και σέβονται εκατομμύρια άνθρωποι.

Αυτός ο άνθρωπος κάθε τόσο λοιδωρεί την Πίστη μας καλλιεργώντας τον ρατσισμό εις βάρος των Χριστιανών και επαναφέροντας τον κοινωνικό διαχωρισμό σε μια εποχή που όλοι θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι.

Τεράστια η ευθύνη της διοικήσεως της ΕΡΤ και ας την αναλάβει.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ταυτίζεται η άποψη της διοίκησης της ΕΡΤ με την κυβερνητική γραμμή; Ειναι κάτι που πολλοί Ορθόδοξοι θα θέλαμε να γνωρίζουμε.

Η ανακοίνωση του κ Τατσόπουλου.

O Petros Tatsopoulos ξεκινά από σήμερα μια νέα ωριαία ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Ένα βιβλίο, μια ιστορία», που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Αύριο Κυριακή θα έχει φιλοξενούμενο τον Χρήστο Χωμενίδη ενώ σήμερα ξεκινά με μένα και τον ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ. Μην χάσετε τις δύο εκπομπές, θα βρείτε τον σύνδεσμο στα σχόλια. Θυμίζω, στις 17.00 σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.

@ekklisiaonline

Η ντροπη της ΕΡΤ- Δίνει βήμα και εκπομπή στον κύριο Τατσοπουλο #ερτ #τατσοπουλος #ντροπη

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.