Οι ορθόδοξοι πιστοί της φυλής των Μασσάι στην περιοχή της Ιρίνγκα συμμετέχουν με ιδιαίτερο ζήλο και χαρά στις ιερές ακολουθίες και στις λοιπές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας δίνοντας μια ιδιαίτερη αφρικάνικη χροιά σε αυτές.

Οι Μασσάι της Τανζανίας, οι οποίοι ανήκουν στην Επισκοπή Αρούσας, με χαρά δέχθηκαν την ορθοδοξία και διαρκώς διψούν να ακούσουν τον λόγο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Αγαθονίκου, ώστε να γνωρίσουν σε βάθος τον πλούτο της ορθόδοξης πίστης!

Γονείς της φυλής των Μασσάι συνόδευσαν τα παιδιά τους στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίνγκας προκειμένου να λάβουν το Άγιο Βάπτισμα από τα χέρια των ιθαγενών ιερέων Κοσμά και Αναστασίου. Είναι πολύ συγκινητικό η εκκλησία μας να υποδέχεται συνεχώς νέα μέλη στην αγία οικογένειά Της.

Ας ευχηθούμε αυτά τα χαριτωμένα πλασματάκια να έχουν πλούσια την ευλογία του Θεού στη ζωή τους και η χαρά να τους συνοδεύει πάντοτε, παρ’ όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους περιβάλλοντος στο οποίο μεγαλώνουν!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.