Στο πλαίσιο των επισκέψεων που δέχεται καθημερινά στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών από ιερείς, φορείς και απλούς πολίτες, δέχθηκε και εθιμοτυπικές επισκέψεις από τους νέους Διοικητές, Επικεφαλής Σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στην περιοχή μας, μετά και από τις πρόσφατες αξιολογικές τους κρίσεις και νέες τοποθετήσεις.

Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε ο προαχθείς νέος Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος, Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, ο κριθείς διατηρητέος Φρούραρχος Λαμίας – Ταξίαρχος Μιχαήλ Κρητσωτάκης και ο Διοικητής της Διευθύνσεως Υποστήριξης Βάσεως του Γ.Ε.Σ. Υποστράτηγος Αθανάσιος Σαπλαούρας.

Όλοι οι ανώτατοι αυτοί Αξιωματικοί κατέθεσαν τον άπειρο σεβασμό και την πηγαία αγάπη τους, στην Εκκλησία και την ευγνωμοσύνη και ευχαριστία τους στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών, δηλώνοντας συνάμα την με κάθε τρόπο συμπαράστασή τους στο πολύπλευρο έργο, που επιτελεί η τοπική Εκκλησία και ο Ποιμενάρχης της κ. Συμεών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.