Με την χάρη Του Κυρίου μας και την ευλογία Του Αγίου Στυλιανού επισκεφθήκαμε με ομάδα Νέων της Ενορίας μας το Μάτι Αττικής σημερα 28/8/2018 μεταφέροντας τις προσφορές των ενοριτών του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη με είδη πρώτης ανάγκης.

Τελέσαμε τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών «των εν πυρί πικρώ μαρτυρίω τελειωθέντων αδελφών μας» και ιδιαίτερα στους κεκοιμημένους πλέον Ενορίτες μας που έχασαν την ζωή τους μαζί με 96 και πλέον συνανθρώπους μας.

Εν συνεχεία επισκεφθήκαμε το Λύρειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

Μέσα στο τραγικό περιβάλλον και την βαριά ατμόσφαιρα που αντυκρίσαμε είχαμε την χαρά και την ευλογία να επισκεφθούμε και να πάρουμε την ευχή του γέροντα π. Νικολάου Κουμεντάκη, κτήτορα του νέου περικαλούς Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μάτι Αττικής ο οποίος παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα μας δέχτηκε με χαρά και μας ανέψηξε με τον παρηγορικό του λόγο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Νέους της Ενορίας μας που με δική τους πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε αυτή η εκστρατεία αγάπης όπως οι ίδιοι την έχουν ονομάσει. Επίσης θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους ενορίτες μας, για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.

Εύχομαι ο Άγιος Στυλιανός να ευλογεί και να χαριτώνει πάντοτε τα Παιδιά και τους Νέους μας που από όπως αποδείχτηκε εμπράκτως δεν είναι η γενιά της καφετέριας και των κοινωνικών δικτύων αλλά μια γενιά στήριξης γεμάτη από φιλάνθρωπα αισθήματα καρδιάς, που για ακόμα μια φορά βοήθησε εμπερίστατους αδελφούς μας.

Εκ της Ενοριακής Νεανικής Εστίας Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη
Οι Νέοι μας στον τόπο όπου δάκρυσε όλη η Ελλάδα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.