Σε πανηγυρικό κλίμα εορτάσθηκε και εφέτος, Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, στην ιστορική Σηλυβρία, η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου.

Κατά την τελεσθείσα Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, συμπαραστατούμενος απο τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ευγένιο Καρατζά, τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο κ. Στυλιανό Ζωγραφίδη και τον Ιερολ. Διάκονο κ. Αλέξιο Δεμιρτζή.

Συμπροσευχήθηκαν η Ευγεν. κ. Αναστασία Λιβεριάδου, Αντιδήμαρχος Κομοτηνής, Πρόεδροι και μέλη Θρακικών και Σηλυβριανών Σωματείων, καθώς και εκατοντάδες πιστών ( περί τους 600) από την Πόλη, το Λονδίνο, την Αθήνα, την Καβάλα, τους Νέους Επιβάτες, τη Δράμα, την Κομοτηνή, το Κρανοβούνι Κομοτηνής, τη Νέα Ηρακλείτσα, τις Σέρρες, την Αλεξανδρούπολη και την Πτολεμαΐδα.

Έψαλε 50μελής χορός του εν Αθήναις Σχολείου Ψαλτικής, υπό την ηγεσία του Εντιμολ. Άρχοντος κ. Σταματίου-Νικολάου Κίσσα και των Μουσικολ. κ.Κωνσταντίνου Φωτόπουλου και κ. Κωνσταντίνου Μπουσδέκη.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, η Θρακική Εστία Δράμας και Σερρών, το καλλιτεχνικό τμήμα της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών και το χορευτικό σύνολο της Πόλης “Kallista” παρουσίασαν μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς τον Εξοχ κ. Ali Yerlikaya, Νομάρχη της Πόλης, και τον Εντιμ. Δήμαρχο Σηλυβρίας κ. Volkan Yılmaz για την άδεια τέλεσης της Θείας Λειτουργίας και την επιτυχή διοργάνωση της όλης εκδήλωσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.