Οι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αιτωλίας στην Ιερά Μητρόπολη Πριγκηποννήσων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27ης Φεβρουαρίου 2024, στην έδρα του την Πρίγκηπο, τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, επικεφαλής πεντηκονταμελούς ομίλου κληρικών, μοναχών και λαϊκών προσκυνητών εκ των Επαρχιών αυτών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος χαιρέτησε με αισθήματα πολλής αγάπης και τιμής τους Σεβασμιωτάτους Ιεράρχες με τους οποίους από πολλών ετών συνδέεται πνευματικώς.

Απηύθυνε δε προς τους τιμίους συνοδούς τους, λόγους καλοσωρισμού και σχετικής ενημέρωσης περί της ζωής και μαρτυρίας της Επαρχίας του, ως απάντηση στους λόγους της ευλαβούς ευχαριστίας και του σεβασμού διά στόματος του νέου Ιεράρχου της Εκκλησίας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Ακολούθως οι επισκέπτες μετέβησαν στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κουδουνά, ο δε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος ξενάγησε τους Αρχιερείς στον περικαλλή Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του πολιούχου της Πριγκήπου Αγίου Δημητρίου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.