Στην ενημέρωση του ποιμνίου της σχετικά με την εξεύρεση διαμερίσματος προς ενοικίαση σε υποψήφιους φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο προέβη με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες και εν όψει της ενάρξεως του νέου ακαδημαϊκού έτους η Μητρόπολη γίνεται αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων προκειμένου να συνδράμει και αυτή στην καλύτερη δυνατή λύση.

“Η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας, στο πλαίσιο της ποιμαντικής της μέριμνας για τη σπουδάζουσα νεολαία, και με αφορμή το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες και εν όψει της ενάρξεως του νέου ακαδημαϊκού έτους γίνεται αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων και επισκέψεων υποψηφίων φοιτητών εξ Ελλάδος και εκ Κύπρου, για το λόγο αυτό, απευθύνεται στο πλήρωμά της, με την παράκληση, όπως σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει διαμέρισμα προς ενοικίαση ή γνωρίζει κάποια οικογένεια που προτίθεται να μισθώσει ακίνητο, να το γνωστοποιήσετε στην Ι. Μητρόπολη, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο του Καθεδρικού Ναού Στοκχόλμης: 0735 42 97 45”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Χθες, μέλη της νεολαίας Στοκχόλμης έψαλαν την παράκληση στην Παναγία με τον Μητροπολίτη κ. Κλεόπα να σημειώνει σε ανάρτησή του ότι η ακολουθία ήταν πολύ συγκινητική!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.