Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, αποφασίσαμε την ημέρα της μεγάλης θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Κυριακή 15 Αυγούστου, να περιαχθεί δίσκος για την ανακούφιση των πυροπλήκτων αδελφών μας. Πριν από την περιφορά του δίσκου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Κοινωνικό», παρακαλείσθε να αναγνώσετε την ακόλουθη Ανακοίνωση.

«Αγαπητοί αδελφοί,

Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, καθώς και άλλες περιοχές της χώρας μας. Ως Χριστιανοί στρέφουμε τις καρδιές μας προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και την Παναγία Μητέρα Του, που σήμερα εορτάζουμε την ένδοξη Κοίμησή Της, για να παρακαλέσουμε να δώσουν δύναμη και παρηγοριά σε όλους εκείνους που, από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν τα σπίτια τους και το βιός τους, που με πολλούς κόπους δημιούργησαν.

Παράλληλα, καλούμαστε να συμπαρασταθούμε, όσο μπορεί ο καθένας μας, για την ανακούφιση των πληγέντων. Γι᾽ αυτό παρακαλούμε στον δίσκο που θα βγεί σε λίγο να φανείτε γενναιόδωροι και να προσφέρετε από το περίσσευμα της καρδιάς σας ο,τι μπορείτε. Ο πόνος και η δοκιμασία των αδελφών μας, ας μην μας αφήσουν αδιάφορους».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.