Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, αναφέρεται με επίκαιρη ανακοίνωσή της στην ταινία «Μan of God» (Ο άνθρωπος του Θεού) που πραγματεύεται τον Βίο του Αγίου Νεκταρίου και ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Οι ηθοποιοί μέσα από την απαράμιλλη καλλιτεχνική ερμηνεία των ρόλων τους αποδίδουν εξόχως την προσωπικότητα του Αγίου Νεκταρίου, αλλά και των προσώπων που συνοδοιπόρησαν μαζί του σε όλα τα στάδια της προσωπικής του πορείας μέσα στην Εκκλησία. Πατρικά σας προτρέπουμε, όσοι επιθυμείτε, να παρακολουθήσετε την εν λόγω ταινία, η οποία αποτελεί μια ορθόδοξη παρουσία στις κινηματογραφικές αίθουσες και να μεταφερθείτε νοερά, μέσω της οθόνης, στην εποχή του Αγίου Νεκταρίου, ψηλαφώντας, έστω και ακροθιγώς, στοιχεία από την αγιασμένη βιοτή του» αναφέρεται με ενθουσιασμό για το καλλιτεχνικό και πνευματικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Από της 26ης Αυγούστου και έως της 1ης Σεπτεμβρίου τρ.ε. θα προβάλλεται εις τους κινηματογράφους η ταινία της σκηνοθέτιδος Helena Popovij «Μan of God» (ο άνθρωπος του Θεού).

Αγαπητοί αδελφοί,

Από της 26ης Αυγούστου και έως της 1ης Σεπτεμβρίου τρ.ε. θα προβάλλεται εις τους κινηματογράφους η ταινία της σκηνοθέτιδος Helena Popovij «Μan of God» (ο άνθρωπος του Θεού).

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή και τη δράση του λαοφιλεστάτου εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Μητροπολίτου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από της οσιακής κοιμήσεώς του.

Οι ηθοποιοί μέσα από την απαράμιλλη καλλιτεχνική ερμηνεία των ρόλων τους αποδίδουν εξόχως την προσωπικότητα του Αγίου Νεκταρίου, αλλά και των προσώπων που συνοδοιπόρησαν μαζί του σε όλα τα στάδια της προσωπικής του πορείας μέσα στην Εκκλησία.

Πατρικά σας προτρέπουμε, όσοι επιθυμείτε, να παρακολουθήσετε την εν λόγω ταινία, η οποία αποτελεί μια ορθόδοξη παρουσία στις κινηματογραφικές αίθουσες και να μεταφερθείτε νοερά, μέσω της οθόνης, στην εποχή του Αγίου Νεκταρίου, ψηλαφώντας, έστω και ακροθιγώς, στοιχεία από την αγιασμένη βιοτή του.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.