Παρουσία όλων των φορέων και των αρχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της οδού Αινιάνων στην Λαμία, το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουνίου, η επίσημη παρουσίαση της μελέτης του Καθηγητού κ. Ιωάννου Πανούση για την Ίδρυση του Δελφικού Πανεπιστημίου με έδρα την Στερεά Ελλάδα.

Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Προσκεκλημένος του Προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδος κ. Λουκά Υπερήφανου, δια να συμμετάσχει στις εργασίες της Ημερίδος ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος και παρέστη συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη , Δρ. Θεολογίας.

Ο Σεβασμιώτατος στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Πανούση δια την εμπεριστατωμένη μελέτη του και την οικουμενικού χαρακτήρος πρότασή του, προς ωφέλεια του τόπου μας.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ τον διακεκριμένο Καθηγητή κ. Ιωάννη Πανούση, ο οποίος ανέλαβε όλη αυτή την φροντίδα της εισηγήσεως και της παρουσιάσεως της μελέτης του για την Ίδρυση Πανεπιστημίου με έδρα την Στερεά Ελλάδα, της μόνης Περιφερείας που στερείται Πανεπιστημίου.

Ως Ποιμενάρχης της Έδρας της Περιφέρειας θέλω να σας παρακαλέσω να αφήσουμε κατά μέρος συμφέροντα προσωπικά, πολιτικά, τοπικά και να δούμε τι ωφελεί και τι χρειάζεται η Περιφέρεια μας για την ανάπτυξή της».

Η Μητρόπολη Φθιώτιδος στηρίζει την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος


Η Μητρόπολη Φθιώτιδος στηρίζει την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.