ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : ΛΑΒΡΟΣ είναι ο π Αθανάσιος ο οποίος με επιστολή του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μιλά για απόλυτη ασέβεια στην κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας από το fan club της Μαρίνας Σάττι.

Συγκεκριμένα ο π Αθανάσιος αναφέρει:

Όταν η βλασφημία και η ξετσιπωσιά δεν έχουν όρια!

Και ενώ όλη κινούμαστε με κατάνυξη προς το Πάσχα με την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου μας να είναι προ των Πυλών, κάποιο fan club, προφανώς με την έγκριση και στήριξη (την έχουν κάνει tag) της Μαρίνας Σάττι την οποία θα στείλει η χώρα μας στη EUROVISION, παραποιεί τουυς βυζαντινούς ύμνους δείχνοντας ανθρώπους με κεριά σαν σε Εκκλησία να τραγουδούν το τραγούδι ΖΑΡΙ και σαν να μην έφτανε αυτό αναφέρουν πως ΄΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ΄΄, αγνοωντας παντελώς την κατάνυξη και το πένθος της Μεγάλης Εβδομάδας. Η Μεγάλη Εβδομάδα και οι βυζαντινοί ύμνοι δεν είναι ΤΣΙΡΚΟ EUROVISION.

@sattivibesgr

😬Όλοι ξέρουμε τι θα τραγουδάμε φέτος την Μεγάλη Εβδομάδα 🎲✌🏻🇬🇷 All Greeks this Easter 🐣 #eurovision2024 #eurovisiongreece2024 #marinasattieurovision #zari #marinasatti #greekeaster @SATTI @wiwibloggs @Eurovisionfn

♬ original sound – SATTI.vibes

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.