Τους εφέδρους καταδρομείς της Στερεάς Ελλάδας δέχθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Μαρτίου στο γραφείο του, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Τον κ. Συμεών επισκέφθηκαν για να λάβουν την ευχή του αλλά και να δηλώσουν την αμέριστη, ολοπρόθυμη και ανιδιοτελή συμπαράστασή τους στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Μητροπολίτου μας, ο Πρόεδρος της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Πανέτσος και Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Φαναρίτης.
Με ιδιαίτερο σεβασμό διαβεβαίωσαν τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών, ότι παρακολουθούν με πολύ ενδιαφέρον το τεράστιο ποιμαντικό έργο που επιτελεί στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και στην περιοχή μας, δίδοντας έμφαση κυρίως στο έργο φιλανθρωπίας και έμπρακτης αγάπης προς τους πάσχοντες και αναγκεμένους αδελφούς μας.
«Είμαστε στο πλευρό σας Σεβασμιώτατε, σε ό,τι και αν μας χρειαστείτε και αυτό σας το δηλώνω εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών της Λέσχης μας», τόνισε ο κ. Πανέτσος.
Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε για την καρδιακή και γεμάτη προσφορά πρόθεσή τους και τους έδωσε την πατρική Αρχιερατική του ευχή σε κάθε βήμα της ζωής τους. Συγχρόνως δε τους ευχαρίστησε που συμπαρίστανται στην κοινωνία σε κάθε ειδική δυσκολία, όπως πρόσφατα στην κακοκαιρία της ΜΗΔΕΙΑΣ αλλά και παλαιότερα στις πλημμύρες ΙΑΝΟΣ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.