ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2021. Λεμονάτη Πατατόσουπα νηστίσιμη, μια νόστιμη, υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή που θα σας καταπλήξει.

Συστατικά

3πιπεριές Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νες

1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο

2κ.γλ.κύμινο

3μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.κόλιαντρο σκόνη

3φλ.ζωμός λαχανικών

Χυμό 1 λεμονιού

1μεγάλο καρότο κομμένο σε ροδέλες

Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα καρότα και τις πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο και τον κόλιαντρο. Αφήνουμε να σιγοβράσει 20 λεπτά και στο μισό ρίχνουμε τις πιπεριές. Αφού κρυώσει λίγο μεταφέρουμε στο multi την μισή και την πολτοποιούμε. Την ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το χυμό λεμονιού να πάρει μια βράση και κλείνουμε το μάτι. Την σερβίρουμε ζεστή.

Κατηγορία Συνταγής: Λίγα λιπαρά, Νηστίσιμα, Σούπες
Ετικέτες: καρότα, κρεμμύδι, πατάτες, πιπεριές Φλωρίνης, χυμός λεμονιού
Συστατικά: ζωμός, καρότα, κόλιαντρος, κρεμμύδια, κύμινο, πατάτες, πιπεριές Φλωρίνης, χυμός λεμονιού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.