Το να κρατάς στα χέρια σου αυτην την εικόνα με τα χιλιάδες θαύματα από μαρτυρίες πιστών, τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις και λόγια.

Η εικόνα του Ταξιάρχη μας που ανοιγοκλείνει τα μάτια του και δείχνει στους πιστούς ότι είναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ εδώ στην Κερατέα. Δίπλα ακριβώς από την θαυματουργη εικόνα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαιου του Αδελφοθεου που η προσευχή του έχει σώσει ανθρώπους από καταστάσεις που δεν υπήρχε καμία απολύτως ελπίδα.
Μόλις ολοκληρώσαμε την διπλή παράκληση όπως σας είχα υποσχεθεί στον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαιο και τον Ταξιάρχη μας.
Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για όλους εσάς μετά από τα χιλιάδες μηνύματα που δέχομαι καθημερινά και αντιλαμβάνομαι τον πόνο και τα προβλήματα.
Μην χάνουμε απλά ΠΟΤΕ την πίστη μας, την ελπίδα μας και την υπομονή μας.
Επικαλεστείτε τους με την ευλάβεια που απαιτείται και οι Άγιοι μας είναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΙ όπως ακριβώς και η θρησκεία μας.
Υπενθυμίζω ότι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο προσκύνημα που έχει γίνει στην Κύπρο μας. Ο Άγιος Εφραίμ, ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαιος, ο Ταξιάρχης μας και ο Άγιος Πατάπιος (προστάτης των καρκινοπαθών) σε τέσσερα προσκυνήματα στο νησί μας.
Παρασκευή 18 Μαρτιου μέχρι και την Δευτέρα 21 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερα.
Πέμπτη 24 Μαρτίου παραμονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μέχρι και την Δευτέρα 28 Μαρτίου στην Παναγία του Τραχωνα στον Στρόβολο.
Παρασκευή 1 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 3 Απριλίου στην εκκλησία της Παναγιωτισσας στον Πρωταρα.
Τέλος, το πιο πιθανόν, Παρασκευή 8 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 11 Απριλίου στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου πλησίον της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.
Βοήθεια όλων μας και ένα ευχαριστώ στον ΤΕΡΆΣΤΙΟ αυτόν Άγιο, τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαιο και τον Ταξιάρχη φυσικά για την ευλογία που έλαβα αυτές τις ημέρες, τόσο εγώ όσο και όλοι εσείς..Για τον Άγιο Εφραίμ δεν αναφέρω κάτι.. Ξέρει καλά..
Ο φίλος σας,
Μάριος Χαπερης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.