Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και πάλι από το Κίνημα «Χριστιανική Αντίσταση», έξω από τις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την αντίθεση τους αυτή τη φορά για την πρόκριση του τραγουδιού El diablo, που εκπροσωπεί τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και πάλι, ψάλλοντας έξω από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Αυτούσια η ανακοίνωση του κινήματος «Χριστιανική Αντίσταση»:

Το σατανιστικό τραγούδι “El Diablo” από τις 18 μέχρι τις 22 Μαΐου εκπροσωπεί την πατρίδα μας σε έναν κακόφημο διαγωνισμό τραγουδιού. Ένα τραγούδι που συνεχώς λέει «Ερωτεύτηκα τον διάβολο!»…

Παρά την πληθώρα των αντιδράσεων… Παρά τις χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας… Παρά τις πάμπολλες επιστολές και εκκλήσεις προς όλους τους αρμόδιους… Οι υπεύθυνοι ΔΕΝ άκουσαν την κραυγή αγωνίας δεκάδων χιλιάδων πολιτών. Περιφρόνησαν τις συστάσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Χλεύασαν τη χριστιανική μας πίστη και διέγραψαν την ελληνική και ορθόδοξη παράδοση της πατρίδας μας.

Το τραγούδι αυτό ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, διότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και όχι τον διάβολο. Διαμαρτυρόμαστε! Αντιστεκόμαστε! Προσευχόμαστε στον Κύριο Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο να ελεήσουν την πατρίδα μας και να μας συγχωρήσουν για αυτήν την πρωτόγνωρη βλασφημία.

Την Τετάρτη 19 Μαΐου, 5:30 μ.μ. – 6:30 μ.μ., θα κάνουμε ανθρώπινη αλυσίδα έξω από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (Λεωφόρος ΡΙΚ) στην Αγλαντζιά και θα κρατούμε ΟΛΟΙ στα χέρια μας εικόνες του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων μας. (Θα φορούμε μάσκα προσώπου και θα στεκόμαστε με αποστάσεις.) Θα ψάλλουμε τον Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο. Στην εκδήλωσή μας θα έχουμε μόνο ένα μεγάλο πανό, που θα ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή, το οποίο θα γράφει:

Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.