Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής καλεί τους απανταχού Κρητικούς ομογενείς να συνεισφέρουν στη στήριξη και αποκατάσταση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση ο πρόεδρος της Παγκρητικής Ιάκωβος (Τζέιμς) Μπουτζούκας «η καλοκαιρινή περίοδος δεν ήταν τόσο ευχάριστη για πολλούς συμπατριώτες μας στην Ελλάδα. Οι πυρκαγιές έχουν καταστρέψει το νησί της Εύβοιας και αν και τώρα σχετικά έχουν τεθεί υπό έλεγχο, τα σπίτια και οι επιχειρήσεις έχουν μείνει ερειπωμένα, για να μην αναφέρουμε τις καταστροφικές ζημιές στην ύπαιθρο. Εκτός από τις πυρκαγιές στην Εύβοια, εξακολουθούν να μαίνονται φωτιές που δεν έχουν τεθεί ακόμη υπό έλεγχο, κατά τη συγγραφή αυτής της επιστολής, σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Η αγαπημένη μας ΠΕΑ συνέβαλε πάντα σε τέτοιες στιγμές ανάγκης για την πατρίδα μας την Ελλάδα και αυτή τη φορά δεν πρέπει να διαφέρουμε. Ως εκ τούτου, ζητώ από όλα τα μέλη και τους συλλόγους της ΠΕΑ να συμμετάσχουν μαζί μου σε αυτήν την προσπάθεια συγκέντρωσης κεφαλαίων για να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας Έλληνες σε αυτή την περίοδο ανάγκης».

Για να διασφαλιστεί ότι τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Παγκρητική Ένωση Αμερικής θα συνεργαστεί με τον Διεθνή Ορθόδοξο Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό (IOCC) ο οποίος έχει ήδη μια ομάδα που αξιολογεί την κατάσταση.

«Έχουμε συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν και η σύνεση με την οποία διανέμουν τα κεφάλαια είναι αξιέπαινη. Το επίκεντρό τους σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι η παροχή μακροπρόθεσμης βοήθειας στους επιζώντες αυτών των πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα. Ως πρόεδρος του οργανισμού μας, ζητώ από όλους εσάς να διαδώσετε την προσπάθεια αυτή και να κάνετε κάποια δωρεά», συμπλήρωσε ο κ. Μπουτζούκας.

Όποιος ενδιαφέρεται να συνεισφέρει μπορεί να επισκεφθεί το σύνδεσμο www.pancretan.org

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.