Τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Ιεράπετρας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Πρόεδρο κ. Ευτυχία Μαρινάκη, το Δ.Σ. και τα μέλη του ιστορικοού Συλλόγου καλή και ευλογημένη χρονιά και τους συνεχάρη για τις δράσεις τους που συμβάλουν στη διατήρηση της μεγάλης πολιτιστικής παράδοσης του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Επίσης επεσήμανε ότι στους δύσκολους καιρούς μας η διατήρηση άσβεστης της φλόγας της παράδοσης και της μνήμης των προγόνων μας αποτελούν το σταθερό θεμέλιο για την ιστορική συνέχεια μας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στην πλατεία Μικρασιατών όπου θα τοποθετηθεί μαρμάρινο μνημείο, και η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευτυχία Μαρινάκη, η οποίας ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο, τον Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη καί όλους τους παριστάμενους.

Στην τελετή κοπής της Βασιλόπιτας συμμετείχαν Εφημέριοι της πόλεως και παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αργύρης Πανταζής, Παν. Σαρρής και Ελένη Βλάσση, ο πρώην πρόεδρος κ. Μαρία
Μαθιουδάκη-Δραγασάκη και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Μικρασιατών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.