Γράφει η Μητρόπολη Πέτρας.

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου το εσπέρας, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ευλόγησε την βασιλόπιτα του Κέντρου Φροντίδος Ηλικιωμένων «Η Μεγάλη Παναγία» που βρίσκεται στην θέση Αγία Παρασκευή Λατσίδας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε από καρδιάς τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Παπαδάκη και το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Ιδρύματος για την ουσιαστική φροντίδα που παρέχει στους φιλοξενούμενους γέροντες σε έναν ιδανικό χώρο – κόσμημα για την μητροπολιτική μας περιφέρεια, όπου τηρούνται στο έπακρο οι απαραίτητες συνθήκες και ευχήθηκε καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους.

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιος Ζερβός, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου σε θέματα Υγείας κ. Εμμανουήλ Κλώντζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης, ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Τζώρτζης και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Νεαπόλεως, καθώς και ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ν. κ. Κωνσταντίνος Καστελλιανάκης. Παραδοσιακά εδέσματα προσέφεραν στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος κ. Κίμωνας Κουτουλάκης και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κριτσάς.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.