Πολύ αυξημένη η κίνηση στους δρόμους γύρω και προς το λιμάνι του Πειραιά. Χαμηλές ταχύτητες στην  Εθν. Αντιστάσεως/ Ηλιουπόλεως από τον σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος έως την Αρδηττού ανά τμήματα.

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας – Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από την Λαχαναγορά του Ρέντη έως τη Γέφυρα Τατοΐου λόγω τροχαίου νωρίτερα και χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο από την Αχαρνών έως την Ιερά οδό.
 
Καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του Γέρακα έως την έξοδο της Αθηνών- Λαμίας.
 
Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λ. Αθηνών από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια και στην Λ. Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά.
 
Μποτιλιάρισμα στην ανηφόρα της Κατεχάκη από Ηλιούπολη έως το πυροφυλάκιο Καισαριανής, στην Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου και την Λ. Καρέα στον Βύρωνα.
 
Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο της Κανελλοπούλου/Κατεχάκη από τον Περιφερειακό Υμηττού έως το ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων.
 
Καθυστερήσεις στην Αχιλλέως, την Πειραιώς προς Ομόνοια, τη Λ. Αμαλίας και την κάθοδο της Β. Σοφίας από το Χίλτον.

Δύσκολη η Λ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Κατεχάκη και η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λ. Αλίμου.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στους δρόμους γύρω και προς το λιμάνι του Πειραιά.

Χαμηλές ταχύτητες στην  Εθν. Αντιστάσεως/ Ηλιουπόλεως από τον σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος έως την Αρδηττού ανά τμήματα.

Δυσκολίες στην άνοδο της Λ. Συγγρού από την Λαγουμιτζή και στα δύο ρεύματα της Αρδηττού.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε εξέλιξη παραμένουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καυταντζόγλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατησίων και Αχαρνών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.(η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από  Αχαρνών προς  Πατησίων : μέσω της οδού Τσούντα και από  Πατησίων προς Αχαρνών : μέσω της οδού Ευγενίου Καραβία).
Κλειστή η Κ. Βάρναλη και  Μ.Μπότσαρη στο Χαλάνδρι, λόγω κατασκευής αγωγών ομβρίων. 
Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα του κλάδου σύνδεσης της Λ. Συγγρού- Λ. Ποσειδώνος λόγω ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου,, από το ύψος της συμβολής του με την οδό Λυσικράτους έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Σαχτούρη , στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου  στην δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων  26,908 και 28,773 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.