ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Τα δυο σενάρια που προβληματιζουν τους ειδικούς σε Ελλάδα και Ευρώπη . Τι θα συμβεί σε περίπτωση ακυβερνησίας στις ΗΠΑ.

Είναι γεγονός πως κινούμαστε σε σε νέα αχαρτογράφητα νερά. Το πρόβλημα στις ΗΠΑ είναι μεγάλο με το ζήτημα των εκλογών την ώρα που το ORUC REIS αλωνίζει σε Ρόδο και Καστελόριζο.

Ο Τούρκος γνωρίζει καλά πως να εκμεταλλευτεί συγκυρίες και αυτή τη στιγμή είναι η κατάλληλη για τα προκλητικά σχεδια τοτς.

οι φετινές αμερικανικές προεδρικές εκλογές ενδέχεται να είναι τελείως διαφορετικές. Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου περισσότεροι από 6,6 εκατ. Αμερικανοί είχαν ήδη ψηφίσει με επιστολική ψήφο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, μια διαδικασία την οποία ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έχει χαρακτηρίσει ως προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Σύμφωνα με έρευνες στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι ψηφοφόροι που επέλεξαν την επιστολική ψήφο πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς, πράγμα που σημαίνει ότι, παρόλο που ο Τζο Μπάιντεν θα κερδίζει περισσότερες ψήφους κατά τη διάρκεια της καταμέτρησής τους, την ημέρα των εκλογών θα βρεθούν λιγότερα ψηφοδέλτια για τους Δημοκρατικούς στις κάλπες.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι το απότελεσμα της 3ης Νοεμβρίου ενδέχεται να αμφισβητηθεί και από τις δυο πλευρές και ουσιαστικά να πάει το θέμα στη Γερουσία, το Κογκρέσο ή και το ανώτατο δικαστηριο.

Αυτό σημαινει ότι οι ΗΠΑ θα είναι ουσιαστικά χωρίς Πρόεδρο και σταθερή κυβέρνηση την ώρα που η Τουρκία προκαλεί με επιθετικές ενέργειες καθημερινά την Ελλάδα σύροντας μας σε διαπραγματευση με δικούς τους όρους την ώρα που η Ευρώπη κάθεται άπραγη.

Γνώμη μου είναι πως είμαστε στη δωδέκατη ώρα των εξελίξεων και χρειάζεται προσοχή και αφύπνιση.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.