Σε πανηγυρικό τόνο τελέσθηκε η μεγάλη εορτή των Θεοφανείων στην Περιφέρεια Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου.

Την παραμονή της εορτής, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στον Ι. Ναό Αγίου Μηνά Υψωμαθείων, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Σηλυβρίας Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας.
Ανήμερα της εορτής, ο ως άνω Ιεράρχης ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό των Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας. Μετά την απόλυση, άπαντες μετέβησαν στην πύλη του Ρόδου, στο ιστορικό Γεντίκουλε, όπου έγινε η ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα του Μαρμαρά.
Παρέστησαν ο Εντιμ. κ. Söner Ezimer, πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος CHP, και πιστοί από την Πόλη και το εξωτερικό. Τον Σταυρό ανέσυρε από τη θάλασσα ο Εντιμ. κ. Ιωάννης Μπαρμπούνης, από την Πάτρα. Επηκολούθησε δεξίωση στην Κοινοτική αίθουσα των Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας, κατά την οποία ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας ευλόγησε την αγιοβασιλόπιττα της Κοινότητας.
Ευχαριστίες εκφράζονται στον Εντιμ. κ. Έπαρχο του Φατίχ, στο Μητροπολιτικό Δήμο της Πόλης, στις αστυνομικές αρχές, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Βλάγκας κ. Αναστάσιο Χονδρόπουλο και στον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων κ. Στέλιο Γκιουλγκιούν για την πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση και πραγματοποίηση του γεγονότος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.