Τη μνήμη των αγωνιστών και πεσόντων κατά τη Μάχη της Κρήτης τίμησαν στην Καμπέρα η ελληνική Ομογένεια και εκπρόσωποι της Αυστραλίας, της Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας, ανήμερα της 80ης Επετείου της ιστορικής μάχης.

Στο Ελληνοαυστραλιανό Μνημείο της Καμπέρας τελέστηκε Τρισάγιο από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Πρόχορο Αναστασιάδη, Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Καμπέρας και Τασμανίας, πλαισιούμενο από τον π. Πέτρο Κηπουρό και τον π. Κωνσταντίνο Κωστάκο, ενώ παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία, κ. Γεώργιος Παπακώστας, η Ύπατη Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μάρθα Μαυρομμάτη, οι Ύπατοι Αρμοστές της Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας, ο κ. Less Cook, ο οποίος είχε λάβει μέρος στη Μάχη της Κρήτης, καθώς και εκπρόσωποι της Κυπριακής Κοινότητας, της Ahepa και άλλων ομογενειακών σωματείων.

Μετά από το Τρισάγιο, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο. Ο Πανοσιολογιώτατος π. Πρόχορος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.