Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ και χορηγία της Ελληνικής Εταιρείας Ψηφιακών Συστημάτων Καινοτομίας «METRICON Digital Systems», τοποθετήθηκε σήμερα στην είσοδο του Οικου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Ταλάντων, Υπέρυθρο Σύστημα Ανίχνευσης Θερμοκρασίας Σώματος, με γρήγορη διέλευση και δυνατότητα ανίχνευσης και στις δύο κατευθύνσεις διέλευσης, χωρίς να απαιτείται επαφή με τον εξεταζόμενο ή να εμπλέκονται επιβλαβείς για τον οργανισμό ακτινοβολίες, με άμεση λήψη μετρήσεων, και χωρίς να απαιτείται ειδική γνώση ή εκπαίδευση για το χειρισμό του.

Έτσι, εξασφαλίσθηκε η άμεση ανίχνευση του πρώτου και ουσιωδέστερου συμπτώματος του κορωνοϊού, που είναι η αυξημένη θερμοκρασία σώματος και ως εκ τούτου η προστασία της υγείας των περιθαλπομένων και εργαζομένων στο Ίδρυμα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ως Πρόεδρος του ΔΣ του Οίκου Ευγηρίας, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κώστα Μαστοράκη, Σύμβουλο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Εταιρείας «METRICON Digital Systems» για την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ο οποίος μετέφερε το Σύστημα από την Αθήνα και το εγκατέστησε στην είσοδο του Οίκου Ευγηρίας.

Ερμούπολη, 13 Μαῒου 2020

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.