Τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου θα υποδεχθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 στις 6 το απόγευμα ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας.

«Ενημερώνουμε το ευσεβές πλήρωμα της Τοπικής μας Εκκλησίας, ότι ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, κατόπιν αδείας και εγκρίσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υποδέχεται με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια την Τιμία Λάρνακα, την φέρουσα τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ήτοι Τμήματα του Τιμίου Ξύλου, του Ακανθίνου Στεφάνου, της Χλαμύδας, του Σπόγγου, καθώς καί μέρος της κόμμης του Τιμίου Προδρόμου, εκ της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου, της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, πρός ενίσχυσιν πάντων των δοκιμαζομένων αδελφών μας. Όθεν καλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί όπως προσέλθουν εις τις λατρευτικές εκδηλώσεις
οι οποίες θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 12-3-2020 – Ώρα 6:00 μ.μ. Η Υποδοχή των Αχράντων Παθών, εις την συμβολήν του πεζοδρόμου της Αριστομένους με την 23ης Μαρτίου (Πάνθεον) και εν συνεχεία, δια λιτανευτικής πομπής εις τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φλαρίου, όπου θα τελεσθεί η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-3-2020 – Ώρα 7:00 – Πρωινή Προηγιασμένη.

Το εσπέρας στις 7:30 μ.μ. Οι Β’ Χαιρετισμοί της Θεοτόκου. Εν συνεχεία περί ώραν 10:00 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-3-2020 – Ώρα 7:00 – Όρθρος & Θεία Λειτουργία.

Το εσπέρας στις 6:00 μ.μ. Ο Μέγας Εσπερινός και εν συνεχεία το Μυστήριον του Ευχελαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-3-2020 – ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, μετά το πέρας της οποίας η αναχώρησις των Ιερών Κειμηλίων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.