Τον Προστάτη και Πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα γιόρτασε η ηρωική νήσος Κάσος, με πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Φρυ Κάσου.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Κάσου και Καρπάθου κ. Αμβρόσιος, συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Καλλίνικο Μαυρολέοντα και τους Ιερείς του νησιού Αρχιμ. π. Κωνσταντίνο Νεραντζούλη, Αρχιμ.π. Δημήτριο Γεωργαλά και τον Οικονόμο π.Ιωάννη Βρετό.

Συμπροσευχήθηκαν η Έπαρχος Καρπάθου και ηρωικής νήσου Κάσου Popi Nikolaidou κ.Καλλιόπη Νικολαΐδου, ο Δήμαρχος της ηρωικής νήσου Κάσου κ. Μιχαλης Ερωτοκριτος, ο Αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Νικολάου, ο Λιμενάρχης, ο Διοικητής του στρατιωτικού Φυλακίου Κάσου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάσου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Η.Ν. Κάσου κ. Νικολέτα Σοφίλλα και πολλοί ευσεβείς Κάσιοι. Έψαλαν οι κ.κ.Γεώργιος Γεωργιος Κρητσιωτης και Ιωάννης Φιλιππίδης.

“Λόγω των μέτρων της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γεύμα και το γλέντι. Να δώσει ο Θεός με τις πρεσβείες του Αγίου Σπυρίδωνος γρήγορη απαλλαγή και υγεία ψυχής και σώματος”, αναφέρει ο π. Καλλίνικος Μαυρολέων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.