Το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Άγιοβασιλόπιτα στο ξενοδοχείο Gallery Art Hotel το πρωί της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023.

Την Άγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος και Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης π. Γεώργιος Γραδούλας, και έψαλλαν σύσσωμοι τα μέλη του Σωματείου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Σωματείου κος. Αθανάσιος Δημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του ιστορικού Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» καθώς και για την πρωτότυπη κίνηση να τιμήσει το Σωματείο τα Μ.Μ.Ε., τοπικά και Αθηναϊκά, που τόσα χρόνια βρίσκονται κοντά στο σωματείο. Στην συνέχεια δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Το φλουρί κέρδισε η κ. Ανδρομάχη Αυγέρη. που αντιστοιχούσε σε μια καλαίσθητη εικόνα του Αγίου Βησσαρίωνος.

Τέλος παρευρέθηκαν στην σεμνή τελετή οι Βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, περιφερειακή σύμβουλοι Ντίνος Μπάρδας, Δήμητρα Νάτσινα, οι υποψήφιοι βουλευτές Μαρίνα Κοντοτόλη, Μικέλης Χατζηγάκης, Χρήστος Σιμορέλης, Ηλίας Βλαχογιάννης και ο πρόεδρος της Ένωσης Καραγκούνηδων Ν. Τρικάλων Αντώνης Παπαμιχαήλ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.